Servicii

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru transportul feroviar de marfă, manevra feroviară sau întreținerea parcului de vehicule, atunci CTV este soluția ideală pentru dumneavoastră.

CTV este o companie specializată în servicii feroviare, care oferă soluții personalizate și eficiente pentru o gamă variată de bunuri și nevoi. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, CTV are o echipă profesionistă și calificată, care vă asigură un transport sigur și rapid al mărfurilor în trafic intern și internațional.

CTV deține un parc de locomotive și vagoane, care sunt întreținute și certificate conform standardelor europene. CTV oferă servicii de manevră feroviară în majoritatea punctelor de încărcare și descărcare feroviare publice și private din România, precum și servicii ERI pentru locomotive și vagoane în conformitate cu Reg. UE 779/2019.

CTV este partenerul dumneavoastră de încredere în transportul feroviar de marfă, care vă oferă următoarele avantaje:

  • Transport de marfă pentru o varietate de bunuri, precum cereale, produse petroliere, GPL, îngrășăminte, lemn, produse din oțel, containere, fier vechi, transport agabaritic excepțional
  • Transport de marfă pe distanțe lungi, scurte, grele, periculoase sau excepționale
  • Servicii de manevră feroviară sigure, eficiente și flexibile
  • Servicii ERI pentru locomotive  și vagoane, care includ dezvoltarea, gestionarea și efectuarea întreținerii
  • Servicii disponibile în întreaga Românie și în străinătate
  • Servicii care satisfac și depășesc așteptările clienților
  • Servicii care contribuie la dezvoltarea economică

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să vă oferim cele mai bune soluții pentru transportul feroviar de marfă.