Locomotive

Descoperă gama noastră diversificată de locomotive pentru transportul feroviar de marfă! La CTV, avem o flotă impresionantă de locomotive, inclusiv modele precum LEMA cu o putere nominală de 6000 kW și viteză maximă de 120 km/h, și locomotivele electrice Siemens Clasa 189-VR cu o putere de 6400KW.

Alături de acestea, oferim Locomotive Diesel Electrice Siemens ER20 BF "Hercules" cu o putere de 2720CP și Seriile 40, 46 și 47, care variază în putere și viteză pentru a se potrivi cerințelor tale specifice.

Pentru transporturi mai versatile, avem Locomotive Diesel Seria 60 cu putere între 2100-2700CP și Seria 69 cu 1250CP, ideale pentru manevre și transport pe distanțe scurte. Fiecare locomotivă este proiectată pentru a asigura eficiență, siguranță și performanță în fiecare călătorie.

Alege calitatea și fiabilitatea CTV pentru transportul tău de marfă cu locomotive tren de marfă puternice și inovatoare! Fiecare model este adaptat pentru a satisface nevoile tale, garantând livrări punctuale și sigure, indiferent de distanță sau volumul încărcăturii.

Cu CTV, ai încredere în fiecare călătorie feroviară!