Cargo Trans Vagon Partenerul Tău de Încredere în Transportul Feroviar de Mărfuri!

Bun venit la CARGO TRANS VAGON – Unde excelența feroviară prinde viață!

 

CARGO TRANS VAGON este o companie cu experiență și profesionalism în domeniul transportului feroviar de marfă. Cu o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul feroviar, şi o vechime de aproape 20 ani, CARGO TRANS VAGON îmbunătăţeşte permanent calitatea serviciilor oferite Clienţilor săi, fără a neglija propriii salariaţi, aceasta fiind o prioritate.

Un sistem de salarizare competitiv, care preţuieşte devotamentul şi spiritul de echipă, calitatea muncii prestate şi grija pentru bunurile societăţii, este completat de sisteme de bonusare dinamice, pe care compania reuşeşte să le menţină actualizate.

Obiectivul major al CARGO TRANS VAGON este satisfacerea nevoilor Clienţilor, prin punerea la dispoziţie a experienţei noastre şi a tuturor resurselor de care dispunem.

Compania dispune de un parc de locomotive propriu, atât pentru tracțiunea electrică cât și pentru tracțiunea diesel, achiziționarea de locomotive noi şi performante reprezentând o garanție pentru hotărârea noastră de a oferi Clienților servicii de calitate.

Cargo Trans Vagon - Transport feroviar marfa Romania Despre noi - Cargo Trans Vagon Transport feroviar de marfa

Permanent compania dezvoltă proiecte noi, ultimele dintre acestea fiind deschiderea traficurilor de import/export prin frontierele terestre cu Republica Moldova şi Ucraina. De asemenea, un serviciu nou oferit diverşilor Clienţi îl reprezintă prestaţiile de manevră feroviară, atat pe ecartament normal dar si pe ecartament de 1520 mm.

CTV deţine licenţa pentru efectuarea serviciilor de transport feroviar LTF 05, emisă de Autoritatea Feroviară Română şi, începând cu anul 2021, certificat unic de siguranţă actualizat permanent.

Oferim o gamă variată de servicii, adaptate la nevoile și cerințele clienților săi. Printre serviciile pe care le oferim se numără:

 • Transport feroviar de marfă în trafic intern și internațional: asigurăm remorcarea trenurilor de marfă pe teritoriul României și în țările vecine, respectând standardele de siguranță și calitate. 
 • Servicii de manevră feroviară: asigurăm serviciile de manevră necesare pentru încărcarea / descărcarea vagoanelor, atât pe ecartament normal, cât și pe ecartament larg. 
 • Servicii ERI in conformitate cu Reg. UE 779/2019:

  • Dezvoltarea întreținerii:
  • Gestionarea întreținerii parcului;
  • Efectuarea întreținerii
Cargo Trans Vagon - Transport feroviar marfa Romania Puncte cheie

Puncte cheie

Ne adaptăm permanent la cerințele pieței și la nevoile clienților noștri.

 • Suntem autorizați să efectuăm servicii de transport feroviar de marfă, având licența LTF 05 și certificatul unic de siguranță, emise de Autoritatea Feroviară Română.
 • Avem un parc propriu de locomotive moderne, atât electrice, cât și diesel, care ne permit să oferim servicii de calitate.
 • Dezvoltăm proiecte noi și inovatoare, cum ar fi traficurile de import/export prin frontierele terestre cu Republica Moldova și Ucraina, sau serviciile de manevră feroviară pe ecartament normal sau larg.

Experiență și calitate