Politica de confidențialitate

 

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Date cu Caracter Personal ale Beneficiarului înseamnă orice Date cu Caracter Personal prelucrate în numele Beneficiarului de un Furnizor sau de către un Împuternicit Subcontractat;

GDPR

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

Citiți cu atenție această politica de confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale descrise în această politica de confidențialitate. Tu și Cargo trans Advertising sunteți de acord să respectați Politica de confidențialitate.

Cargo Trans Vagon înregistrată ca societate comercială românească, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/350/2008, CUI RO23047479, în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului http://www.cargotransvagon.ro/ și a tuturor altor site-uri, domenii, subdomenii și aplicații alătuate acestuia, se angajează să păstreze caracterul confidenţial al datelor de natură personală ale utilizatorilor, ajunse în posesia Cargo Trans Vagon în momentul înregistrării pe site sau a instalării aplicațiilor, înregistrării la newsletter sau prin alte modalități.

În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc).

Cargo Trans Vagon a protejat și protejează datele personale din bazele de date pe care le deține și pe care le administrează, iar Clienții noștri sunt instruiți cu fiecare ocazie cu privire la aspectele legale și etice legate de colectarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță.

Accesul la site-ul http://www.cargotransvagon.ro/ și utilizarea de către toți vizitatorii sunt guvernate de Termenii și condițiile http://www.cargotransvagon.ro/  pe care trebuie să le citiți și să le acceptați ca o condiție pentru utilizarea site-ului Cargo trans.ro.

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browser-ului utilizat cât și fișierele pe care le-ați accesat. Aceste informații sunt doar stocate, nu se procesează și nu se trimit unor terțe persoane.

Operatorul

Operatorul pentru datele personale colectate prin intermediul site-ului http://www.cargotransvagon.ro/ poate fi contactat la  office@cargotransvagon.ro.

Operatorul este persoana sau organizația care controlează scopurile pentru care sunt utilizate datele dvs. personale și mijloacele utilizate pentru procesarea și protejarea acelor informații.

Ce informații colectăm?

Pentru a vă oferi serviciile noastre, este posibil să colectăm și să păstrăm o evidență a informațiilor personale despre dvs. de pe site-ul http://www.cargotransvagon.ro/ . Aceste informații pot include informații generale, cum ar fi adresa dvs. IP, data/ora accesului, detaliile fișierelor sau paginilor consultate, pagina de la care a avut loc accesul, browserul de internet și sistemul de operare