Transportul de marfă redefinit: experimentati eficienta flotei de locomotive CTV

Transportul de marfă redefinit: experimentati eficienta flotei de locomotive CTV  - locomotive tren de marfa

07 NOV 2023

Dacă sunteți în căutarea soluțiilor eficiente pentru transportul feroviar de marfă, suntem aici să vă oferim varianta fiabilă și avansată de flotă de locomotive. Cu o gamă variată de locomotive electrice și diesel, suntem pregătiți să vă susținem necesitățile de transport în cel mai sigur și eficient mod posibil.

Printre locomotivele noastre impresionante se numără Locomotivele Electrice LEMA, cu o putere nominală de 6000 kW și o viteză maximă de 120 km/h, asigurând transportul marfă într-un mod rapid și eficient. De asemenea, avem Locomotivele Electrice Siemens Clasa 189-VR, cu o putere de 6400 kW, oferind performanțe de top și fiabilitate pentru misiuni de transport de mare anvergură.

Pentru cerințele de transport mai flexibile, avem Locomotivele Diesel Electrice Siemens ER20 BF "Hercules" cu o putere de 2720 CP, garantând manevrabilitate și eficiență într-o varietate de medii și condiții. Și nu trebuie să uităm de Locomotivele Diesel Seria 60 și Seria 69, cu caracteristici adaptate pentru manevrele specifice.

Cu experiența noastră vastă și tehnologia de ultimă generație, vă putem asigura că marfa dvs. va fi livrată în condiții optime, în termenii stabiliți. Cu putere și eficiență în manevrare, locomotivele noastre sunt alegerea ideală pentru transportul feroviar de marfă.

Optați pentru transportul feroviar de calitate și eficient, alegeți locomotivele noastre avansate pentru a vă satisface nevoile de transport. Suntem partenerul de încredere pentru toate cerințele dvs. de transport feroviar de marfă.

Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele de transport !

 

Transportul de marfă redefinit: experimentati eficienta flotei de locomotive CTV  - locomotive tren de marfa