Cargo Trans Vagon: O companie de transport feroviar care oferă oportunități de carieră și dezvoltare profesională

 Cargo Trans Vagon: O companie de transport feroviar care oferă oportunități de carieră și dezvoltare profesională

08 NOV 2023

Cargo Trans Vagon este o companie de transport feroviar de marfă, care activează pe piața din România și Europa de Est de peste 20 de ani.
 
Compania are o flotă de peste 3000 de vagoane, care transportă diverse tipuri de mărfuri, cum ar fi cereale, produse petroliere, metale, materiale de construcții, produse chimice, lemn, hârtie, etc.
 
Cargo Trans Vagon este compania care pune accent pe calitatea serviciilor, siguranța transporturilor, respectarea termenelor de livrare și satisfacția clienților. Pentru a realiza aceste obiective, compania are nevoie de angajați competenți, motivați și responsabili, care să facă parte din echipa sa.
 
Cargo Trans Vagon oferă oportunități de locuri de muncă pentru diferite categorii de personal, cum ar fi:
 
  • Mecanici de locomotivă
  • Sef de tren
  • Instructor de miscare/ comercial
  • Instructor de tractone
Cargo Trans Vagon oferă angajaților săi un pachet salarial competitiv, beneficii sociale, posibilități de formare și perfecționare profesională, un mediu de lucru dinamic și plăcut, și oportunități de avansare în carieră.
 
Dacă sunteți interesați să vă alăturați echipeinoastre, puteți accesa pagina de Angajari a site-ului, unde veți găsi mai multe informații despre posturile disponibile, cerințele, condițiile de angajare, și modalitatea de aplicare.